Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

Τα Αγαπημένα μου

Σύνδεση / Εγγραφή

Σχετικά με μας

Λίγα λόγια για εμάς

Το κατάστημα  ιδεογράφημα  δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο από το 1998 έως και σήμερα στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων. Το μεράκι μας για δημιουργία, έμπνευση και αγάπη στις καλές τέχνες και τη χειροτεχνία,   μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα καλλιτεχνικών και γραφικών ειδών, όπου εδώ και χρόνια εξυπηρετεί την πελατεία του.

Διαβλέποντας τις τάσεις και τις ανάγκες της εποχής, το 2020 δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ideografima.gr) για άμεσες αγορές μέσω διαδικτύου, το οποίο εμπλουτίζουμε διαρκώς ακολουθώντας ό’ τι καινούριο εμφανίζεται στην χειροτεχνία και ζωγραφική.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων που επιλέξαμε για εσάς. Μέσα από αυτή τη γκάμα, καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές τους οποίους αξιολογούμε και ελέγχουμε σε διαρκή βάση έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την ποικιλία, και την ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και την ανταγωνιστική τιμή.
Όραμα μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται, παρέχοντάς τους προϊόντα σε άριστες τιμές, σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον!

Έμπνευσή μας… εσείς !

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Φιλικά

Υπεύθυνη καταστήματος

Ευρυδίκη Παναγιώκα